About application

  • Det er gratis at bruge EmotionSpace til at øge kendskabet til din organisation

    Vi ønsker at hjælpe med at udbrede kendskabet til den rådgivning, I tilbyder på personlige møder eller over telefonen til kvinder, der har brystkræft med spredning.

  • Støtte fra ligestillede er uvurderlig

    Vores motivation er, at vi vil nedbringe isolationen og øge trygheden hos kvinder, der har brystkræft med spredning.

EmotionSpace - arrangementer og serviceydelser lokalt til kvinder, der har brystkræft med spredning
EmotionSpace - arrangementer og serviceydelser lokalt til kvinder, der har brystkræft med spredning

Informer om dine serviceydelser til de kvinder, der har brug for dem

Hvis din organisation leverer serviceydelser lokalt eller afholder arrangementer for kvinder, der har brystkræft med spredning, kan EmotionSpace hjælpe jer med at støtte flere kvinder i dit område.

Det er gratis og helt enkelt at tilføje oplysninger. Udfyld blot nogle få felter med oplysninger om organisationen, og lav en liste over dine serviceydelser og arrangementer til kvinder, der har brystkræft eller andre kræftformer med spredning. Så deler vi oplysningerne med brugerne i lokalområdet ved hjælp af appen. I kan altid opdatere listerne, hvis der kommer ændringer senere.

Alle organisationer er velkomne. Vi vil gerne høre fra både foreninger, der arbejder for kræftramte, støttegrupper og virksomheder, der tilbyder rådgivning, så længe det er personlige møder eller støtte gennem telefonen, og det kan gøre en positiv forskel i hverdagen for kvinder, der har brystkræft med spredning.

Kvinde, der har brystkræft med spredning, bruger cancerapp

Hvad er EmotionSpace?

Målet er, at EmotionSpace skal yde støtte og nedbringe isolationen for kvinder, der har brystkræft med spredning.

Udover at levere lister med lokale serviceydelser og arrangementer giver appen kvinderne mulighed for at registrere deres op- og nedture, søge støtte til at finde de udløsende faktorer og se tendenser i deres følelser. Derefter kan de overveje, hvad de vil gøre rent praktisk, og de kan informere deres venner og familie om, hvordan det går.

Vi har valgt at inkludere lister med lokale serviceydelser og arrangementer, fordi vi ønsker, at støtten fra EmotionSpace bliver så omfangsrig som muligt. Sammen med jer kan vi tilbyde mere støtte og gøre en endnu større positiv forskel i hverdagen for kvinder, der har brystkræft med metastaser.

Hvis I tilmelder jer nu, kan I straks gå i gang med at registrere de serviceydelser og arrangementer, som I gerne vil have vist på appen.

Tilmelding

Kvinde, der har brystkræft med spredning, bruger cancerapp

Sammen kan vi tilbyde mere støtte til kvinder, der har brystkræft med spredning

Desværre er opmærksomheden på brystkræft med spredning, som I sikkert ved noget mindre end på brystkræft generelt. Vi har sat os for at arbejde på at ændre dette og gøre listen nedenfor med organisationer, der støtter, så lang som muligt. Derfor vil vi så gerne have dine oplysninger med på listen.

Support group listings