About application

  • Se, hvordan hun i virkeligheden har det

    EmotionSpace sikrer, at du kan få et godt indtryk med et enkelt blik. Du kan se, hvordan hun har det, hvad årsagen er, og hvad der kunne hjælpe

  • Mange muligheder for at finde støtte

    Appen hjælper også med at finde lokale organisationer, der støtter kræftramte, og med at give læger og andre mere information ved personlige samtaler

Person hjælper kvinde, der har brystkræft med spredning
Person hjælper kvinde, der har brystkræft med spredning

Hold kontakt overalt

At støtte én, som er tæt på dig, der har brystkræft med spredning, kan være vanskeligt. Nogle gange er det svært at vide, hvilke spørgsmål man skal stille, og hvornår man skal spørge. Desuden kan du ikke altid være der og give personlig støtte.

Med EmotionSpace kan din ægtefælle/partner, din veninde eller dit familiemedlem gennem appen dele, hvad hun oplever og føler, så du kan svare, uanset hvor du er. Og når hun har udtrykt på skrift, hvordan hun har det, kan det blive lettere for jer at tale om følsomme emner senere, når I igen er sammen.

EmotionSpace - patienter, der har brystkræft med spredning, deler deres følelser med én, der støtter dem

Få hurtig kontakt med hinanden

Vi har udformet appen, så den er så brugervenlig som muligt. Den spørger, hvordan hun har det og hvorfor, og derefter hvad der kan få hende til at føle sig bedre tilpas. Hvis hun deler sine svar med dig, får du straks besked. Så kan du give hende støtte ved at reagere gennem appen - eller ved både at bruge appen og give personlig hjælp.

EmotionSpace - patienter, der har brystkræft med spredning, deler deres følelser med én, der støtter dem

Se, hvordan appen kan hjælpe

EmotionSpace er baseret på information fra kvinder, der har brystkræft med spredning, for at gøre appen så nyttig som muligt. Den lille film nedenfor viser, hvordan appen virker, og hvad den kan gøre for din ægtefælle/partner, din veninde eller dit familiemedlem.

EmotionSpace - hvor du kan få hjælp i dit område, når du har brystkræft med spredning
EmotionSpace - hvor du kan få hjælp i dit område, når du har brystkræft med spredning

Hjælp din ægtefælle/partner, din veninde eller dit familiemedlem med at få mere ud af EmotionSpace

Uanset hvor meget du gerne vil støtte dine nærmeste, så ved vi, at du ikke kan gøre det alene - og jo mere støtte hun får, des bedre.

Derfor indeholder appen også et afsnit med en liste over lokale organisationer.

Når din ægtefælle/partner, din veninde eller dit familiemedlem søger hjælp fra dem eller går til deres arrangementer, vil hun få mulighed for at tale om sine følelser med dem, hun mødes personligt med. Men det er ikke kun det. Hun vil også kunne mødes med andre kvinder, der har brystkræft med spredning- hvilket betyder, at hun vil kunne tale med (og få gode råd fra) andre kvinder i samme situation.

Er du klar til at prøve EmotionSpace?

Kom i gang nu